arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Shopping Cart


Butiken


Mycket välkommen till den helt nya Nordic Hamam-butiken!

Den finns av två anledningar att du ska titta förbi:

  1. Den bästa hudvården i världen.
  2. De bästa accessoarerna.

Vi bestämde oss för att lägga oerhört mycket tid på att leta över hela världen, helt enligt konceptets grundtanke, efter de absolut bästa produkterna som finns.

När vi testade oss igenom hundratals produktlinjer hade vi följande kritierier:

Ingredienser: Vi ville bara ha det bästa, ekologiskt, veganska och inga parabener, inga sulfatet, inga mineraloljor, inget aluminium, osv.

Effekt/resultat: Vi studerade hur olika ingredienser har haft mer eller mindre resultatmässig framgång för huden. Det är enkelt att producera en ingrediensmässigt ren produkt om det inte finns några större resultatkrav. Vi vill ha både och.

Känsla: När allt ovan var godkänt så var det dags för känsla, textur och dofter. Bara det bästa valdes ut. Det faktum att det är utan parfymer och endast naturliga dofter gör dem så mycket mjukare och behagligare för både en själv och alla runt omkring.

Design: Slutligen tyckte vi att det fanns alldeles för lite produkter i Sverige som både hade bra ingredienser, tydligt märkbara resultat för huden och samtidigt var så snyggt paketerade att man blev glad av att ha dem i sitt badrumsskåp. Så tycker vi det bör vara.

Till slut hade vi valt ut produktlinjer från USA, Storbritannien och Skandinavien som vi är oerhört stolta över. Vi ångrar inte en sekund allt arbete vi lade ner på detta. Du är välkommen förbi närsomhelst för att bara kika runt eller kanske testa något i vår lilla mobila teststation.